> Zahraniční turné

> Napsali o nás

> Fotografie

> Diskografie

> Zvukové ukázky

> Video ukázky

Vlastní vyhledávání

NAPSALI O NÁS

zpět na přehled článků  

Vánoce s BONI PUERI

Koncert chlapeckého sboru z Hradce Králové byl pro mne tím nejkrásnějším vstupem do adventní doby. Občanské sdružení Etuda Prima spolu se Základní uměleckou školou ve Varnsdorfu nás, posluchače, obdarovaly tím nejjímavější způsobem. Nádherné, perfektně vyškolené hlasy hochů nejrůznějšího věku zvládaly bravurně i ty nejsložitější, intonačně náročné skladby v nápaditých harmonických úpravách. Nad čistotou vysokých sopránů se až tajil dech! Když sboristé do kostela sv. Petra a Pavla přicházeli, zdáli se být obyčejnými kluky, navzdory svým zajímavým řízám. Ale už při svém vstupu zaujali svou vysokou disciplínou – ostatně bez té by nikdy nemohli dosáhnout takové vysoké profesionální úrovně.

Nezbývá, než poděkovat všem, kteří se zasloužili o to, že jsme mohli v působivém kostelním prostředí zažít takové mimořádné hudební vystoupení.

Milena Šťastná - www.zusvarnsdorf.estranky.cz (10. 12. 2008)

zpět na přehled článků  

 

Copyright © Český chlapecký sbor BONI PUERI 1998-2008
Publikování nebo šíření obsahu těchto internetových stránek je dovoleno pouze v souvislosti s propagací Českého chlapeckého sboru Boni pueri. Provozovatel stránek zaručuje svým návštěvníkům ochranu jejich osobních údajů. Provozovatel nesbírá žádné osobní údaje, které mu návštěvníci sami dobrovolně neposkytnou.

Předchozí
šipka doleva
Další
šipka doprava
Zavřít Přesunout