> Zahraniční turné

> Napsali o nás

> Fotografie

> Diskografie

> Zvukové ukázky

> Video ukázky

Vlastní vyhledávání

NAPSALI O NÁS

zpět na přehled článků  

Na jarní koncert si Lucie Bílá pozvala i Boni pueri

Praha - Na jarní koncert Lucie Bílé zve 29. dubna v 19.30 Obecní dům. Jako hosty si zpěvačka přizvala chlapecký sbor Boni pueri. Doprovázet ji bude skladatel a pianista Petr Malásek a hostem bude i Luciin manžel Václav Noid Bárta.

„Lucie Bílá na koncertě představí písně ze svého aktuálního alba Woman, jež vysoce hodnotí i kritici,“ říká Michaela Anna Dobrovolná z pořádající agentury Bon Art Production. Zpěvačku podpoří jako host i její partner, takže podle pořadatelů není vyloučeno, že dojde i na duet manželské dvojice z některého muzikálu. Hlavně však bude Lucie Bílá obklopena hochy z Hradce Králové, zpívajícími pod vedením sbormistra Pavla Horáka. Sbor Boni pueri si vydobyl světovou slávu, doprovázel mimo jiné i José Carrerase a s desetinásobnou slavicí spolupracuje přes deset let.

Vstupenky v ceně 490 až 650 korun jsou k dostání v síti Ticketpro nebo v informačním centru Obecního domu.

pha - MF DNES (22. 4. 2008)

zpět na přehled článků  

 

Copyright © Český chlapecký sbor BONI PUERI 1998-2008
Publikování nebo šíření obsahu těchto internetových stránek je dovoleno pouze v souvislosti s propagací Českého chlapeckého sboru Boni pueri. Provozovatel stránek zaručuje svým návštěvníkům ochranu jejich osobních údajů. Provozovatel nesbírá žádné osobní údaje, které mu návštěvníci sami dobrovolně neposkytnou.

Předchozí
šipka doleva
Další
šipka doprava
Zavřít Přesunout