> Zahraniční turné

> Napsali o nás

> Fotografie

> Diskografie

> Zvukové ukázky

> Video ukázky

Vlastní vyhledávání

NAPSALI O NÁS

zpět na přehled článků  

Lucie Bílá míří na sever Čech

Zpěvačka se dnes představí s chlapeckým sborem Boni Pueri v Teplicích a za dva týdny ještě v Děčíně

Teplice, Děčín - Vedle adventních věnců či ztepilých nasvícených smrků na náměstích patří už mnoho let mezi neodmyslitelné symboly předvánočního času také koncerty Lucie Bílé a chlapeckého pěveckého sboru Boni Pueri. Letošní rok není výjimkou a vánoční turné nejpopulárnější české zpěvačky tradičně zavítá i na sever Čech.
Zastaví se tu hned dvakrát. Dnes večer potěší Lucie Bílá své fanoušky v teplickém Krušnohorském divadle, ve čtvrtek 20. prosince se pak představí ještě v děčínském divadle. Tampro velký zájem odzpívá dokonce dvě vystoupení.
„Na všech koncertech čeká posluchače svátečně laděný program, ve kterém zazní vánoční skladby, ukázky z nové Lucčiny desky a samozřejmě i výběr nejúspěšnějších hitů z alb předchozích,“ přibližuje manažer zpěvačky Jiří Kouble.
Večery budou rozdělené vždy do tří částí. V první bude zpívat samotný chlapecký sbor, který přednese například církevní text Pueri Hebraeorum, spirituál Wade In The Water, skladbu Sanctus z Mozartovy Korunovační mše nebo píseň Favete s hudbou Jana Vodňanského.
V prostřední části nabídne Lucie Bílá publiku své hity Hvězdy jako hvězdy, Zpíváš mi requiem nebo Noc je jak satén, které doplní ukázkami ze své muzikálové kariéry. Zazpívá třeba Most přes minulost z Johanky z Arku nebo píseň Jsi můj pán z muzikálu Drákula.
Z nedávno vydané nové deskyWoman pak přidá současný hit Stůj nebo song Doufám, který pro ni napsal její manžel Václav Bárta.
„Boni Pueri jí v této pasáži budou vytvářet zvukovou kulisu tleskáním či luskáním prstů a na závěr ji doprovodí ve společném bloku, v němž zazní třeba píseň Vše pomine, skladba Panis Angelicus od Césara Francka či tradiční Pie jesu Andrewa LloydWebbera,“ doplňuje Ilona Šachová z teplického domu kultury.
Začátek dnešního koncertu je v 19 hodin, v Děčíně bude Lucie Bílá zpívat od 16 a 19 hodin. Na oba koncerty už jsou všechny lístky vyprodané a šance dostat se do sálu je pouze v případě, že si někdo rezervovaný lístek nevyzvedne.

Jiří Needrle - MF DNES (3. 12. 2007)

zpět na přehled článků  

 

Copyright © Český chlapecký sbor BONI PUERI 1998-2008
Publikování nebo šíření obsahu těchto internetových stránek je dovoleno pouze v souvislosti s propagací Českého chlapeckého sboru Boni pueri. Provozovatel stránek zaručuje svým návštěvníkům ochranu jejich osobních údajů. Provozovatel nesbírá žádné osobní údaje, které mu návštěvníci sami dobrovolně neposkytnou.

Předchozí
šipka doleva
Další
šipka doprava
Zavřít Přesunout