> Zahraniční turné

> Napsali o nás

> Fotografie

> Diskografie

> Zvukové ukázky

> Video ukázky

Vlastní vyhledávání

NAPSALI O NÁS

zpět na přehled článků  

Boni pueri oslaví výročí s filharmonií

PRAHA Ještě než odletí na kanadské turné, vystoupí světově proslulý chlapecký sbor Boni pueri z Hradce Králové na zahajovacím koncertě Sborového cyklu České filharmonie v neděli 22. října od 17 hodin ve Dvořákově síni Rudolfina. Připomene si tak 25 let od svého založení. Spoluúčinkovat budou Ivan Kusnjer, Aleš Bárta, Daniel Wiesner a mluvené slovo přečte Otakar Brousek. Na koncertě bude předána zlatá deska Supraphonu za profilové CD vydaní v roce 2004.

Na programu koncertu je Requiem, Džinové s Madrigal francouzského skladatele Gabriela Faurého (1845-1924), Dva sbory Camille Saint-Saënse a Trois chansons de Charles d'Orléans Clauda Debussyho. Sbor vedou Jakub Martinec a Pavel Horák.

Jde o poslední veřejné vystoupení chlapců před odjezdem na turné po Kanadě. Tu sbor navštívil už loni u příležitosti zájezdu do Spojených států.

Lidové noviny (11. 10. 2006)

zpět na přehled článků  

 

Copyright © Český chlapecký sbor BONI PUERI 1998-2008
Publikování nebo šíření obsahu těchto internetových stránek je dovoleno pouze v souvislosti s propagací Českého chlapeckého sboru Boni pueri. Provozovatel stránek zaručuje svým návštěvníkům ochranu jejich osobních údajů. Provozovatel nesbírá žádné osobní údaje, které mu návštěvníci sami dobrovolně neposkytnou.

Předchozí
šipka doleva
Další
šipka doprava
Zavřít Přesunout