> Zahraniční turné

> Napsali o nás

> Fotografie

> Diskografie

> Zvukové ukázky

> Video ukázky

Vlastní vyhledávání

NAPSALI O NÁS

zpět na přehled článků  

Třeboň dnes: Černoch nepřijede, Csáková ano

Třeboň - Zpíval s orchestry Gustava Broma nebo Karla Vlacha. Skvělý swingař Milan Černohouz bude vedle Ilony Csákové jednou z hvězd dnešního koncertu k 100. výročí narození Jaroslava Ježka. Ten se uskuteční tradičně na třeboňském náměstí v rámci třetího ročníku Třeboňských nocturen. Pětidenní program pak vyvrcholí zítřejším koncertem vážné hudby.

"Je nám líto, že ze zdravotních důvodů nemůže přijet Karel Černoch. Ze stejného důvodu se omluvil i profesor Zdeněk Mahler, jehož svým průvodním slovem nahradí ředitel České filharmonie profesor Václav Riedelbauch. Jeho postřehy budou podle mého názoru velmi zajímavé," sdělil ředitel hudebního festivalu Miloš Končický. Svou účast na zítřejším koncertu věnovanému Emě Destinnové potvrdila výborná herečka Božidara Turzonovová, která ji ztvárnila v Krejčíkově filmu

Ředitel festivalu také upozornil na další z hvězd sobotního koncertu na náměstí, sopranistku Marinu Vyskvorkinu: "Vystupovala v Itáli ve Verdiho Rigolettu a podle mě má nastartováno do vyšších pater světových operních domů," poznamenal Končický. Na sérii koncertů, která začala už v úterý a skončí v sobotu, se chystá také řada kulturních a politických osobností.

Zájemci si mohou vstupenky na dnešní vystoupení chlapeckého sboru Boni Pueri v třeboňském divadle za 220 a dva další koncerty za 330 korun koupit přímo na místě hodinu před začátkem koncertů, které začínají ve 20 hodin. V předprodeji pak v Informačních střediscích v J. Hradci, Třeboni a Č. Budějovicích.

Listy Jindřichohradecka (14. 7. 2006)

zpět na přehled článků  

 

Copyright © Český chlapecký sbor BONI PUERI 1998-2008
Publikování nebo šíření obsahu těchto internetových stránek je dovoleno pouze v souvislosti s propagací Českého chlapeckého sboru Boni pueri. Provozovatel stránek zaručuje svým návštěvníkům ochranu jejich osobních údajů. Provozovatel nesbírá žádné osobní údaje, které mu návštěvníci sami dobrovolně neposkytnou.

Předchozí
šipka doleva
Další
šipka doprava
Zavřít Přesunout