> Zahraniční turné

> Napsali o nás

> Fotografie

> Diskografie

> Zvukové ukázky

> Video ukázky

Vlastní vyhledávání

NAPSALI O NÁS

zpět na přehled článků  

V Ostravě koncertuje věhlasný soubor Boni pueri

Ostrava - Vokální sbor Boni pueri, s nímž koncertoval i světoznámý operní pěvec José Carreras, vystoupí v pětatřicetičlenném chlapeckém obsazení už zítra od 19 hodin v Domě kultury města Ostravy. Téměř pětadvacetiletou úspěšnou existenci souboru mapuje na dvacet hudebních alb, vydaných u známých vydavatelství, jako jsou EMI, BMG nebo Supraphon.

Boni pueri hostovali na desítkách nejznámějších evropských scén a sklidili nejeden úspěch také při koncertech v USA, Kanadě, Japonsku či v Jižní Koreji. Chlapci z východních Čech zažili nadšené ovace návštěvníků Mezinárodního hudebního festivalu Pražské jaro, ale i Teatro delľ Opera di Roma, Concertgebouw Amsterdam či Americafest Minneapolis. Po koncertě v Ostravě odjíždějí Boni pueri do holandského Assenu, kde předvedou představení dětské opery Hanse Krásy Brundibár, následně je pak čeká turné po Španělsku a Kanadě. Boni pueri účinkují pod vedením sbormistra Jakuba Martince.

Moravskoslezský deník (5. 4. 2006)

zpět na přehled článků  

 

Copyright © Český chlapecký sbor BONI PUERI 1998-2008
Publikování nebo šíření obsahu těchto internetových stránek je dovoleno pouze v souvislosti s propagací Českého chlapeckého sboru Boni pueri. Provozovatel stránek zaručuje svým návštěvníkům ochranu jejich osobních údajů. Provozovatel nesbírá žádné osobní údaje, které mu návštěvníci sami dobrovolně neposkytnou.

Předchozí
šipka doleva
Další
šipka doprava
Zavřít Přesunout