> Zahraniční turné

> Napsali o nás

> Fotografie

> Diskografie

> Zvukové ukázky

> Video ukázky

Vlastní vyhledávání

NAPSALI O NÁS

zpět na přehled článků  

Filharmonie bude koncertovat v Paříži

Teplice - Severočeská filharmonie Teplice dnes odjíždí na prestižní zájezd do Paříže. V pondělí vystoupí na benefičním koncertu v sále Unesco. Pod taktovou izraelského dirigenta světového jména Elli Jaffe zazní především židovská hudba současných autorů.

"Je to živá muzika, temperamentní, připomínající balkánskou," říká houslista Václav Chaloupka. "Elli Jaffe je výborný chlapík a s naším orchestrem byl velmi spokojený," říká ředitel filharmonie Roman Dietz. Pondělní koncert bude natáčet i francouzská státní televize.

Po návratu z Paříže pořádá Severočeská filharmonie 30. března koncert na počest 250. výročí narození W. A. Mozarta. Kromě jeho Pražské symfonie a předehry k opeře Fiagrova svatba zazní i Mozartovo Requiem d moll. Pod taktovkou Alexandra Apolina spoluúčinkují čtyři sólisté a chlapecký sbor Boni Pueri.

est - Deník Směr (25. 3. 2006)

zpět na přehled článků  

 

Copyright © Český chlapecký sbor BONI PUERI 1998-2008
Publikování nebo šíření obsahu těchto internetových stránek je dovoleno pouze v souvislosti s propagací Českého chlapeckého sboru Boni pueri. Provozovatel stránek zaručuje svým návštěvníkům ochranu jejich osobních údajů. Provozovatel nesbírá žádné osobní údaje, které mu návštěvníci sami dobrovolně neposkytnou.

Předchozí
šipka doleva
Další
šipka doprava
Zavřít Přesunout