> Zahraniční turné

> Napsali o nás

> Fotografie

> Diskografie

> Zvukové ukázky

> Video ukázky

Vlastní vyhledávání

NAPSALI O NÁS

zpět na přehled článků  

Se sborem Boni pueri do světa

Hradec Králové - Český chlapecký sbor Boni pueri patří mezi špičku i ve světovém kontextu. Jeho koncertní činnost bez nadsázky připomíná cestopis, neboť sbor pravidelně podniká turné po Spojených státech, Japonsku a Evropě - zejména Nizozemsku, Dánsku, Francii a Itálii. Boni pueri, kteří se pyšní čestným titulem Kulturní velvyslanec sborové federace při Evropské unii, plánují v závěru letoška třítýdenní turné do Španělska. V příštím roce by se "dobří chlapci" měli znovu vrátit do Japonska a USA, chystá se rovněž druhý návrat před kanadské publikum.

Sbor nyní rozšiřuje své řady a v druhé polovině března se paralelně uskuteční konkurzy jak do přípravných oddělení pro kluky od tří do osmi let, tak do koncertních skupin, kam se hledají talentovaní chlapci a mladí muži od devíti do 18 let. Šance vydat se do světa s Boni pueri je atraktivní nejen pro Hradečany, ale i zájemce z celých východních Čech a dokonce také ze vzdálenějších oblastí. Konkurzy do přípravných oddělení budou od 20. do 22. března v sídle Boni pueri (Habrmanova 130, Hradec Králové). Do koncertních skupin se konají 16. března v hradeckém sídle Boni pueri a 23. března na pardubické konzervatoři.

Deníky Bohemia (11. 3. 2006)

zpět na přehled článků  

 

Copyright © Český chlapecký sbor BONI PUERI 1998-2008
Publikování nebo šíření obsahu těchto internetových stránek je dovoleno pouze v souvislosti s propagací Českého chlapeckého sboru Boni pueri. Provozovatel stránek zaručuje svým návštěvníkům ochranu jejich osobních údajů. Provozovatel nesbírá žádné osobní údaje, které mu návštěvníci sami dobrovolně neposkytnou.

Předchozí
šipka doleva
Další
šipka doprava
Zavřít Přesunout