> Zahraniční turné

> Napsali o nás

> Fotografie

> Diskografie

> Zvukové ukázky

> Video ukázky

Vlastní vyhledávání

NAPSALI O NÁS

zpět na přehled článků  

Dětskou olympiádu zahájí i Boni pueri

Hry II. zimní Olympiády dětí a mládeže České republiky budou slavnostně zahájeny v sobotu ve 13 hodin na královéhradeckém zimním stadionu. V doprovodném programu vystoupí sbor Boni pueri, Vlasta Horváth, Magic Drums a taneční skupina T-Basse. Odpolednem bude slovy provázet Štěpán Škorpil. Vstup je zdarma.

Veřejné ukázky a nácvik první pomoci připravil na sobotu a neděli Český červený kříž Hradec Králové. Ve zdejším obchodním centru Futurum na Brněnské třídě bude od 9 hodin nabízet možnost vyzkoušet na figurantech různé způsoby záchrany lidského života. Organizátoři připravili i dětskou soutěž a pro dospělé mnoho osvětového a informačního materiálu.

Galerie moderního umění v Hradci Králové nabízí do 19. března výstavu Josefa Váchala. Kromě díla Vzývači ďábla, které je běžně k vidění v hradecké expozici, představuje galerie také další umělcovu tvorbu ze svých depozitářů. Vystaveny jsou například portrét Jindřicha Imlaufa, Fantastické město a několik dalších prací, k vidění jsou také desítky grafik. Výstava je otevřena denně mimo pondělí od 9 do 12 a od 13 do 18 hodin.

Deníky Bohemia (19. 1. 2006)

zpět na přehled článků  

 

Copyright © Český chlapecký sbor BONI PUERI 1998-2008
Publikování nebo šíření obsahu těchto internetových stránek je dovoleno pouze v souvislosti s propagací Českého chlapeckého sboru Boni pueri. Provozovatel stránek zaručuje svým návštěvníkům ochranu jejich osobních údajů. Provozovatel nesbírá žádné osobní údaje, které mu návštěvníci sami dobrovolně neposkytnou.

Předchozí
šipka doleva
Další
šipka doprava
Zavřít Přesunout