> Zahraniční turné

> Napsali o nás

> Fotografie

> Diskografie

> Zvukové ukázky

> Video ukázky

Vlastní vyhledávání

NAPSALI O NÁS

zpět na přehled článků  

Kuloáry

První zlatou desku v životě za více než deset tisíc prodaných nosičů CD 4TET 1st. dostal Jiří Korn. Spolu s Jiřím Škorpíkem, Davidem Uličníkem a Dušanem Kollárem při té příležitosti ve středu pokřtili už druhý projekt kvartera 4TET 2nd.

Je to definitivně potvrzeno: James Bond se bude od ledna točit na Barrandově. Nejnovější, již 21. filmové dobrodružství agenta 007 s názvem Casino Royal tak vznikne z velké části v Barrandovských studiích. V historii to bude poprvé, kdy se agent 007 postaví před objektiv filmové kamery v České republice. Premiéra filmu se plánuje na listopad 2006. Hlavní roli získal sedmatřicetiletý Daniel Craig, který byl loni v létě vybrán producenty za nového nástupce představitelů slavného Bonda. Po boku agenta 007 v připravovaném filmu má být držitelka Oscara, Jihoafričanka Charlize Theronová.

Štefan Margita exceloval ve své parádní roli Laca v Janáčkově Její pastorkyni ve španělském Oiedu. Pěvec vystoupí 22. prosince v Národním divadle bez nároku na honorář. Výtěžek benefice půjde nadaci pro nemoce ledvin. Kromě Margity se představí Eva Urbanová, Lívia Ághová, Pavel Černoch a sbor Boni pueri. Spolu s našimi předními sólisty si budou moci diváci zazpívat vánoční koledy.

Dokumentaristka Olga Sommerová se uvolila sama stát objektem dokumentárního snímku. Krátký film (Ne)cenzurované rozhovory natočila její jedenadvacetiletá dcera Oga Špátová. O čem sní, sice Olga Sommerová neprozradí, představuje se však jako svérázná matka a nezaměnitelná osobnost. Film uvede Česká televize 30. prosince.

Lidové noviny (17. 12. 2005)

zpět na přehled článků  

 

Copyright © Český chlapecký sbor BONI PUERI 1998-2008
Publikování nebo šíření obsahu těchto internetových stránek je dovoleno pouze v souvislosti s propagací Českého chlapeckého sboru Boni pueri. Provozovatel stránek zaručuje svým návštěvníkům ochranu jejich osobních údajů. Provozovatel nesbírá žádné osobní údaje, které mu návštěvníci sami dobrovolně neposkytnou.

Předchozí
šipka doleva
Další
šipka doprava
Zavřít Přesunout