> Zahraniční turné

> Napsali o nás

> Fotografie

> Diskografie

> Zvukové ukázky

> Video ukázky

Vlastní vyhledávání

NAPSALI O NÁS

zpět na přehled článků  

Pěvecký sbor Boni Pueri vystoupí v Redutě

Olomouc - Známý pěvecký sbor Boni Pueri vystoupí dnes v 19 hodin v sále olomoucké Reduty. Posluchači se mohou těšit na klasické písně i vánoční skladby.

„Je to velmi kvalitní soubor, který patří v České republice ve svém žánru ke špičce. Úspěchy ale slaví i v zahraničí,“ připomněl Ladislav Dobeš z pořádající Agentury Gong. „Lístky se celkem slušně prodávají, takže je vidět, že lidé mají o sbor doopravdy zájem,“ dodal Dobeš.

Po loňském úspěšném albu A Ceremony of Carols, na němž se světově proslulé těleso sešlo s pražskou Musicou Bohemica Jaroslava Krčka, rozšířil sbor svou diskografii o první DVD, na němž zpívá nejkrásnější české, moravské i slovenské koledy opět v Krčkových úpravách. Záznam vychází i na CD.

„Báli jsme se, aby ze záznamu nevznikl vánoční kýč, ale je natočen velmi citlivě. Nahrávali jsme v září ve smiřické zámecké kapli Zjevení Páně, která má skvělou akustiku, a navíc ve spojení s obrázky z třebechovického betlému umocňuje atmosféru nahrávky,“ říká sbormistr Jakub Martinec.

rav - MF DNES (2. 12. 2005)

zpět na přehled článků  

 

Copyright © Český chlapecký sbor BONI PUERI 1998-2008
Publikování nebo šíření obsahu těchto internetových stránek je dovoleno pouze v souvislosti s propagací Českého chlapeckého sboru Boni pueri. Provozovatel stránek zaručuje svým návštěvníkům ochranu jejich osobních údajů. Provozovatel nesbírá žádné osobní údaje, které mu návštěvníci sami dobrovolně neposkytnou.

Předchozí
šipka doleva
Další
šipka doprava
Zavřít Přesunout