> Zahraniční turné

> Napsali o nás

> Fotografie

> Diskografie

> Zvukové ukázky

> Video ukázky

Vlastní vyhledávání

NAPSALI O NÁS

zpět na přehled článků  

Chlapci míří za vycházejícím sluncem

Hradec Králové - Český chlapecký sbor Boni pueri z Hradce Králové ve své 24. koncertní sezoně odletí 24. listopadu na měsíční vánoční turné do Japonska.

"Chlapce čeká devatenáct koncertních vystoupení v Tokiu, Ósace, Jokohamě a v dalších městech," uvedla Petra Bičíková z pražské producentské společnosti ArcoDiva, která sbor zastupuje. Současné profesionální koncertní turné do země vycházejícího slunce je již třetím, neboť "dobří chlapci" se sbormistrem Pavlem Horákem navštívili Japonsko předtím již v roce 2000 a o dva roky později.

V Japonsku sbor nyní uvede kromě tradičního koncertního repertoáru také scénické provedení terezínské dětské opery Hanse Krásy Brundibár. Koncertní skupina za řízení Pavla Horáka rovněž natočila dvě nová "cédéčka", která jsou v historii sboru vůbec prvními pro japonskou produkci a křtít se budou v Tokiu během uměleckého zájezdu. Další zajímavostí je, že na japonském serveru vznikla internetová prezentace celého turné Boni pueri.

Eliška Skokanová - Deníky Bohemia (12. 11. 2005)

zpět na přehled článků  

 

Copyright © Český chlapecký sbor BONI PUERI 1998-2008
Publikování nebo šíření obsahu těchto internetových stránek je dovoleno pouze v souvislosti s propagací Českého chlapeckého sboru Boni pueri. Provozovatel stránek zaručuje svým návštěvníkům ochranu jejich osobních údajů. Provozovatel nesbírá žádné osobní údaje, které mu návštěvníci sami dobrovolně neposkytnou.

Předchozí
šipka doleva
Další
šipka doprava
Zavřít Přesunout