> Zahraniční turné

> Napsali o nás

> Fotografie

> Diskografie

> Zvukové ukázky

> Video ukázky

Vlastní vyhledávání

NAPSALI O NÁS

zpět na přehled článků  

Na festivalu dnes zazpívají Boni pueri a zahraje policejní hudba

Rejchovo Te Deum a barokní hudba jsou na programu dnešního chrámového koncertu v rámci festivalu Pražské jaro. V katedrále sv. Víta je večer přednese Komorní filharmonie Pardubice a český chlapecký sbor Boni pueri za řízení Petra Altrichtera.

V Obecním domě se večer uskuteční koncert k 60. výročí založení Hudby Hradní stráže a Policie ČR. Vystoupí s ním houslista Pavel Eret. V české premiéře v podání tohoto koncertního dechového orchestru zazní původní podoba skladby Hudba pro Prahu 1968 od Karla Husy, hraná v Česku zatím jen v symfonické úpravě.

Festivalová koncertní řada nokturen - neformálních nočních programů "bez fraku" - pokračuje dnes ve 21:30 v Rudolfinu recitálem klavíristky Angely Hewitt.

ČTK (24. 5. 2005)

zpět na přehled článků  

 

Copyright © Český chlapecký sbor BONI PUERI 1998-2008
Publikování nebo šíření obsahu těchto internetových stránek je dovoleno pouze v souvislosti s propagací Českého chlapeckého sboru Boni pueri. Provozovatel stránek zaručuje svým návštěvníkům ochranu jejich osobních údajů. Provozovatel nesbírá žádné osobní údaje, které mu návštěvníci sami dobrovolně neposkytnou.

Předchozí
šipka doleva
Další
šipka doprava
Zavřít Přesunout