> Zahraniční turné

> Napsali o nás

> Fotografie

> Diskografie

> Zvukové ukázky

> Video ukázky

Vlastní vyhledávání

NAPSALI O NÁS

zpět na přehled článků  

Svátek hudby zahájí symfonici

Beroun - Pietní akt u hrobu Václava Talicha na berounském hřbitově zahájí zítra v 16 hodin XXIII. ročník hudebního festivalu Talichův Beroun. První koncert této kulturní a společenské události se koná v sále České pojišťovny v 19.30 hodin. Vystoupí na něm Karlovarský symfonický orchestr s dirigentem Milošem Formáčkem. V programu zazní díla Ludwiga van beethovena, Felixe Mendelssona Bartholdyho, Antonína Dvořáka. Sólo na housle zahraje ruský houslista Vladislav Liněckij.

"Není to však jediný zahraniční host festivalu. Na předposledním koncertě vystoupí vynikající švédský violoncellista Mikael Ericsson," uvedla členka dramaturgické rady Talichova Berouna Jana Forejtová. Na festivalu se i letos dodrží tradice, že dostanou prostor mladí umělci. Ke světově uznávaným patří Bennewitzovo kvarteto, jehož členové ukončili studium AMU před třemi lety. V současnosti patří mezi špičku ve kvartetech. Posluchači se mohou těšit také na mladého klavíristu Iva Kahánka. Velký zážitek slibuje vystoupení slavného chlapeckého sboru Boni pueri z Hradce Králové.

Berounský deník (10. 10. 2005)

zpět na přehled článků  

 

Copyright © Český chlapecký sbor BONI PUERI 1998-2008
Publikování nebo šíření obsahu těchto internetových stránek je dovoleno pouze v souvislosti s propagací Českého chlapeckého sboru Boni pueri. Provozovatel stránek zaručuje svým návštěvníkům ochranu jejich osobních údajů. Provozovatel nesbírá žádné osobní údaje, které mu návštěvníci sami dobrovolně neposkytnou.

Předchozí
šipka doleva
Další
šipka doprava
Zavřít Přesunout