> Zahraniční turné

> Napsali o nás

> Fotografie

> Diskografie

> Zvukové ukázky

> Video ukázky

Vlastní vyhledávání

NAPSALI O NÁS

zpět na přehled článků  

Talichův Beroun bude ve znamení dobré hudby

Beroun - Hudební festival Talichův Beroun začíná příští týden koncertem Karlovarského symfonického orchestru. Jeho sólistou je ruský houslista Vladislav Liněckij.

"Talichův festival je připomínkou slavného dirigenta, který k Berounu patří. Zachovává dědictví, jež oslovuje i současné umělce a posluchače. Patronem festivalu je jeden z posledních Talichových žáků sir Charles Mackeras," uvedla členka dramaturgické rady Jana Forejtová. Na dalších koncertech, které se konají vždy v úterý v 19.30 hodin v sále České pojišťovny v Berouně, vystoupí Bennewitzovo kvarteto. To si zájemci o dobrou hudbu poslechnou 18. října. Klavírista Ivo Kahánek koncertuje v Berouně o týden později, český chlapecký sbor Boni Pueri 1. listopadu, švédský violoncelista Mikael Ericsson a klavírista Milan Langer vystoupí 8. listopadu. Závěrečný koncert festivalu bude patřit Komornímu orchestru Bohuslava Martinů. Jeho vystoupením se 15. listopadu třiadvacátý ročníku Talichova Berouna uzavře.

Berounský deník (5. 10. 2005)

zpět na přehled článků  

 

Copyright © Český chlapecký sbor BONI PUERI 1998-2008
Publikování nebo šíření obsahu těchto internetových stránek je dovoleno pouze v souvislosti s propagací Českého chlapeckého sboru Boni pueri. Provozovatel stránek zaručuje svým návštěvníkům ochranu jejich osobních údajů. Provozovatel nesbírá žádné osobní údaje, které mu návštěvníci sami dobrovolně neposkytnou.

Předchozí
šipka doleva
Další
šipka doprava
Zavřít Přesunout