> Zahraniční turné

> Napsali o nás

> Fotografie

> Diskografie

> Zvukové ukázky

> Video ukázky

Vlastní vyhledávání

NAPSALI O NÁS

zpět na přehled článků  

Na koncert Pavla Šporcla již lístky nedostanete

Praha - Operní festival Smetanova Litomyšl chystá od 17. června do 4. července čtyřiadvacet programů. Připraveno je hostování pražského Národního divadla, koncerty České filharmonie, galakoncert tří nejlepších českých barytonistů či Mahlerova Píseň o zemi s Dagmar Peckovou. O jediný koncert houslisty Pavla Šporcla byl takový zájem, že by se prý mohl konat i třikrát.

Prodáno je podle včerejších informací na 80 procent z více než 18 000 vstupenek - zatím méně než loni. Na festivalu, převážně na zámeckém nádvoří, zazní například Smetanova Prodaná nevěsta, Verdiho Traviata a Čajkovského Labutí jezero, Šostakovičova Leningradská symfonie, Beethovenova Missa solemnis či Webberovo Rekviem. Vystoupí tu i Marek Eben, Jitka Molavcová, chlapecký sbor Boni pueri, mládežnický orchestr z Pittsburghu, ale i art-rocková formace SBB Józefa Skrzeka.

Hradecké noviny (14. 6. 2005)

zpět na přehled článků  

 

Copyright © Český chlapecký sbor BONI PUERI 1998-2008
Publikování nebo šíření obsahu těchto internetových stránek je dovoleno pouze v souvislosti s propagací Českého chlapeckého sboru Boni pueri. Provozovatel stránek zaručuje svým návštěvníkům ochranu jejich osobních údajů. Provozovatel nesbírá žádné osobní údaje, které mu návštěvníci sami dobrovolně neposkytnou.

Předchozí
šipka doleva
Další
šipka doprava
Zavřít Přesunout