> Zahraniční turné

> Napsali o nás

> Fotografie

> Diskografie

> Zvukové ukázky

> Video ukázky

Vlastní vyhledávání

NAPSALI O NÁS

zpět na přehled článků  

Lucie Bílá zazpívá s Boni pueri

V jindřichohradeckém zámku zazní zítra večer známé hity populární zpěvačky

Jindřichův Hradec - V jindřichohradeckém zámku začíná zítra v 19.30 hodin koncert známé zpěvačky Lucie Bílé s chlapeckým sborem Boni pueri. Vystoupení je rozdělené do tří částí. Úvod patří samostatnému bloku Boni pueri. V prostřední části zazpívá Bílá na halfplayback, tedy s hudebním doprovodem ze záznamu skladby starší, novější a muzikálové písně. Koncert vyvrcholí společným vystoupením se sborem, kde zazní úryvky z Webrova Requiem za klavírního doprovodu.

Bílá, která zanedlouho začne v divadle Ta Fantastica zkoušet nový muzikál Elixír života, slibuje fanouškům pestrý program. Zařadí árie, muzikálové skladby i něco ze svých řadových alb.

„Určitě bude blok muzikálových písniček. Pak písně Jsi můj pán, Somewhere, Memory, věci, které mě moc baví, a něco, co se hodí do toho prostoru. Mám ráda spontánnost, takže si dám to, na co budu mít chuť a jaká bude nálada v sále. Mám strašně ráda písně Tolik vína, tolik slov, Unesený, zazpívám také skladbu Pie Jesu,“ řekla včera Bílá.
Zpěvačka, která v Hradci podle jejího manažera Jiřího Koubleho nevystupovala více než sedm let, se sborem spolupracuje už dlouho. „Mají nazkoušený program. Pravidelně spolu vystupují a odehráli už strašnou spoustu charitativních koncertů,“ řekl Kouble.

Bílá se se sborem seznámila v roce 1997, kdy spolu na Pražském jaru a v Hradci zpívali Requiem. „To jsem poprvé zpívala pro 50 000 lidí na náměstí, to byl velkej nářez. Je to spolupráce, kterou si hrozně cením. Máme za sebou 400 představení, 200 charitativních, z těch peněz se povedlo opravit čtyři kostely, podpořily se dětské domovy a domovy důchodců,“ řekla zpěvačka.

Vstupenky v hradeckém informačním středisku, na pokladně zámku a v třeboňském infocentru stojí 280 korun v předprodeji, na místě pak 350 korun. „Prodává se to dobře,“ uvedla pořadatelka Yvetta Papežová.

Václav Koblenc - MF DNES (28. 5. 2005)

zpět na přehled článků  

 

Copyright © Český chlapecký sbor BONI PUERI 1998-2008
Publikování nebo šíření obsahu těchto internetových stránek je dovoleno pouze v souvislosti s propagací Českého chlapeckého sboru Boni pueri. Provozovatel stránek zaručuje svým návštěvníkům ochranu jejich osobních údajů. Provozovatel nesbírá žádné osobní údaje, které mu návštěvníci sami dobrovolně neposkytnou.

Předchozí
šipka doleva
Další
šipka doprava
Zavřít Přesunout