> Zahraniční turné

> Napsali o nás

> Fotografie

> Diskografie

> Zvukové ukázky

> Video ukázky

Vlastní vyhledávání

NAPSALI O NÁS

zpět na přehled článků  

BONI PUERI PŘIJMOU MALÉ ZPĚVÁČKY

Hradec Králové - Odpolední Škola chlapeckého sborového zpěvu, která působí od roku 2001 při Českém chlapeckém sboru BONI PUERI, pořádá v těchto dnech konkurz do nejmladších ročníků.

Chlapci ve věku od 3 do 7 let mohou od pondělí 11. do pátku 15. dubna vždy od 14:00 do 15:40 zkusit své štěstí a stát se žáky prestižní sborové školy. Ke konkurzu si mladí uchazeči připraví jednu libovolnou písničku a pokud uspějí, zúčastní se již jako zpěváci závěrečného červnového galakoncertu Boni pueri. Konkurz se koná ve zkušebnách Boni pueri v Habrmanově ulici v Hradci Králové.

Český chlapecký sbor BONI PUERI vydává v těchto dnech u vydavatelství Supraphon novou nahrávku devíti Velkopátečních responsorií českého barokního skladatele Jana Dismase Zelenky, na které se podílel spolu s orchestrem Musica Florea a dir. Markem Štrynclem. Na konci března sbor zavítá do Holandska, kde uvede dětskou terezínskou operu Brundibár Hanse Krásy a vedle toho se připravuje i festivaly Pražské jaro a Smetanova Litomyšl.

Více informací na http://www.bonipueri.cz.

www.hka.cz (11. 4. 2005)

zpět na přehled článků  

 

Copyright © Český chlapecký sbor BONI PUERI 1998-2008
Publikování nebo šíření obsahu těchto internetových stránek je dovoleno pouze v souvislosti s propagací Českého chlapeckého sboru Boni pueri. Provozovatel stránek zaručuje svým návštěvníkům ochranu jejich osobních údajů. Provozovatel nesbírá žádné osobní údaje, které mu návštěvníci sami dobrovolně neposkytnou.

Předchozí
šipka doleva
Další
šipka doprava
Zavřít Přesunout