> Zahraniční turné

> Napsali o nás

> Fotografie

> Diskografie

> Zvukové ukázky

> Video ukázky

Vlastní vyhledávání

NAPSALI O NÁS

zpět na přehled článků  

BONI PUERI hostí sbor z Japonska Little Singers

Český chlapecký sbor BONI PUERI bude v příštím týdnu hostit dětský sbor z Japonska. "The Little Singers of Hyogo Inami" zavítají během svého evropského turné i do České republiky a města Hradec Králové. V úterý 29. března vystoupí v 19:00 na společném koncertě s Boni pueri v Městské hudební síni, ve středu navštíví Základní školu SNP a během dopoledne je čeká i přijetí u primátora Ing. Otakara Divíška. Po návštěvě Hradce Králové a Boni pueri pokračují japonští zpěváci ve svém turné a odjíždějí do Vídně.
Český chlapecký sbor BONI PUERI podnikl ve své historii již 2 turné po Japonsku. Poprvé o Vánocích v roce 2000 a podruhé v létě v roce 2002. Do "země vycházejícího slunce" se "dobří chlapci" vydají i letos před Vánoci opět na mesíční vánoční turné.

Radio Valc (29. 3. 2005)

zpět na přehled článků  

 

Copyright © Český chlapecký sbor BONI PUERI 1998-2008
Publikování nebo šíření obsahu těchto internetových stránek je dovoleno pouze v souvislosti s propagací Českého chlapeckého sboru Boni pueri. Provozovatel stránek zaručuje svým návštěvníkům ochranu jejich osobních údajů. Provozovatel nesbírá žádné osobní údaje, které mu návštěvníci sami dobrovolně neposkytnou.

Předchozí
šipka doleva
Další
šipka doprava
Zavřít Přesunout