> Zahraniční turné

> Napsali o nás

> Fotografie

> Diskografie

> Zvukové ukázky

> Video ukázky

Vlastní vyhledávání

NAPSALI O NÁS

zpět na přehled článků  

Sbor Boni pueri a Klicperovo divadlo podpořili potřebné v Asii

Hradec Králové - Bylo to naprosto spontánní rozhodnutí: Klicperovo divadlo v Hradci Králové a zdejší Český chlapecký sbor Boni pueri věnují celý výtěžek z nedělního vyprodaného koncertu sboru na hlavní scéně divadla na pomoc postiženým nedávnou katastrofou v Asii. „Částka 43 645 korun bude ihned poukázána na konto Nadace Člověk v tísni 991 991 991/0300, protože ji pokládáme za dostatečně spolehlivou pro účelné použití získaných prostředků,“ říkají ředitel Klicperova divadla Ladislav Zeman a sbormistr Boni pueri Pavel Horák.
Novoročním koncertem se chlapecký sbor těsně před odletem na sedemitýdenní severoamerické turné po USA a Kanadě rozloučil s hradeckým publikem. Jde už o třetí americké turné, které se tentokrát bude ubírat od Kanady až k mexické hranici. V Klicperově divadle Boni pueri představili repertoár, s nímž do zámoří odlétají: výběr skladeb z „katedrálního koncertu“, premiéru folklorní směsi K horám a populární písně různých národů.

Petr Mareček - MF DNES (11. 1. 2005)

zpět na přehled článků  

 

Copyright © Český chlapecký sbor BONI PUERI 1998-2008
Publikování nebo šíření obsahu těchto internetových stránek je dovoleno pouze v souvislosti s propagací Českého chlapeckého sboru Boni pueri. Provozovatel stránek zaručuje svým návštěvníkům ochranu jejich osobních údajů. Provozovatel nesbírá žádné osobní údaje, které mu návštěvníci sami dobrovolně neposkytnou.

Předchozí
šipka doleva
Další
šipka doprava
Zavřít Přesunout