> Zahraniční turné

> Napsali o nás

> Fotografie

> Diskografie

> Zvukové ukázky

> Video ukázky

Vlastní vyhledávání

NAPSALI O NÁS

zpět na přehled článků  

Gott opět zářil na televizní obrazovce

Praha - V pořadí dvacáté zakřivené zrcadlo z dílny výtvarníka Kurta Gebauera si ze sobotního vyhlašování výsledků 14. ročníku ankety TýTý o nejpopulárnější osobnosti televizní obrazovky odnesl Karel Gott. Zpěvák zatím vyhrál ve své kategorii všechny dosavadní ročníky a protože byl v některých letech i absolutním vítězem ankety, převzal tak jubilejní cenu.

"Tento nádherný okamžik jsem měl možnost vychutnávat každým rokem, proto všem, kteří , na mě dřeli`, děkuju," prohlásil Gott. Podotkl, že v konkurenci nastupující generace zpěváků se cítí skvěle. " Cítím se jako stár, možná jako superstar," zalaškoval zpěvák. Kromě ceny, která představuje anketu TýTý, si odnesl jako bonus francouzské mistrovské barvy.

Pozici nejoblíbenější zpěvačky potvrdila vítězka první řady soutěže Česko hledá SuperStar Aneta Langerová, která už poněkolikáté " porazila" ještě do loňského roku suverénní sběratelku všemožných ocenění Lucii Bílou. Zrcadlo však za Anetu Langerovou, která v současné době podniká turné po České republice, převzal Ondřej Brzobohatý. Ten v průběhu večera sváděl pomyslný souboj o nejlepší začínající televizní hvězdu. Nakonec skončil za Zdenkou Žádníkovou, televizní Ivankou Rubešovou z Rodinných pout, na třetí pozici.

Objevem roku se nakonec na základě rozhodnutí diváků stal talentovaný Vojtěch Kotek, který na sebe upozornil nejen coby moderátor České Miss, ale především rolí Ondřeje Jánského v seriálu Pojišťovna štěstí. " Chtěl bych poděkovat všem, s nimiž jsem mohl spolupracovat. I svým spoluhráčům z kapely Rohlick," uvedl evidentně zaskočený Kotek. Seriál televize Nova se stal také absolutním vítězem ankety TýTý. " V současné době se už připravujeme na natáčení druhé řady seriálu Pojišťovna štěstí. Divákům bych chtěl vzkázat, že bude stejně dobrý, ne- li lepší," řekl jeho režisér Jiří Adamec.

Zdatnou moderátorkou večera byla brněnská herečka Zuzana Slavíková. Kromě oceněných uvítala na pódiu i zástupce všech tří televizí - generálního ředitele Novy Petra Dvořáka, ředitele České televize Jiřího Janečka a programového ředitele Primy Miloše Zahradníka, dále herce Terezu Brodskou, Zdenu Studénkovou a Jaromíra Hanzlíka, fotografa Jana Saudka, sportovce Kateřinu Kůrkovou, Nikolu Sudovou a Jakuba Jandu či režiséra a čerstvého člena Dvorany slávy Antonína Moskalyka.

Z umělců se představil dětský sbor Boni Pueri, dále houslistky Inflagranti a zpěváci - Martina Balogová zazpívala píseň ze seriálu Novy On je žena! a Bohuš Matuš z Rodinných pout, uváděných Primou. Čtyři vokalistky zazpívaly píseň z autorské dílny Michala Pavlíčka, která se stane ústřední melodií připravovaného seriálu České televize Dobrá čtvrť.

Mosavskoslezský deník (4. 4. 2005)

zpět na přehled článků  

 

Copyright © Český chlapecký sbor BONI PUERI 1998-2008
Publikování nebo šíření obsahu těchto internetových stránek je dovoleno pouze v souvislosti s propagací Českého chlapeckého sboru Boni pueri. Provozovatel stránek zaručuje svým návštěvníkům ochranu jejich osobních údajů. Provozovatel nesbírá žádné osobní údaje, které mu návštěvníci sami dobrovolně neposkytnou.

Předchozí
šipka doleva
Další
šipka doprava
Zavřít Přesunout