> Zahraniční turné

> Napsali o nás

> Fotografie

> Diskografie

> Zvukové ukázky

> Video ukázky

Vlastní vyhledávání

NAPSALI O NÁS

zpět na přehled článků  

Vítězové TýTý převezmou zrcadla

Praha - Ceny v podobě zakřivených zrcadel od výtvarníka Kurta Gebauera si dnes odnesou vítězové ankety TýTý. Přímý přenos jejího slavnostního vyhlášení, jehož průvodkyní bude herečka a moderátorka Zuzana Slavíková, zprostředkuje v hlavním vysílacím čase televize Nova.

O tom, kdo se stane nejpopulárnějším moderátorem zpravodajských a publicistických pořadů, sportovním komentátorem, moderátorem soutěžních a zábavných pořadů, nejoblíbenějším zpěvákem, zpěvačkou, hercem či herečkou, mohli diváci rozhodnout do 28. března. Do téhož termínu mohli posílat hlasy i seriálu a pořadu roku. "Otevřená zatím zůstává kategorie Objev roku, do níž každá televize nominovala své tři začínající hvězdy. O nejlepším mladém umělci se rozhodne až v průběhu přímého televizního přenosu,"uvádí Veronika Šmítková, tisková mluvčí televize Nova. Jejími želízky v ohni jsou Michal Novotný ze seriálu Redakce, Vojtěch Kotek ze seriálu Pojišťovna štěstí a Ondřej Brzobohatý, průvodce první řady soutěže Česko hledá SuperStar. Českou televizi bude zastupovat herečka Marta Issová (seriál Hop nebo trop), moderátor Pomeranče Martin Zeller a moderátor pořadu Vypadáš skvěle Petr Lesák. Televize Prima do souboje "vypustila"moderátora reality show Balírna Libora Boučka a herce Zdeňku Žádníkovou a Tomáše Krejčíře, kteří hrají v seriálu Rodinná pouta. Během galavečera uvítá Zuzana Slavíková na pódiu řadu hostů - nejen oceněné, ale i ty, kteří ceny předají. Budou mezi nimi významné osobnosti z několika oblastí: zástupci všech tří televizí - generální ředitel Novy Petr Dvořák, ředitel České televize Jiří Janeček a programový ředitel Primy Miloš Zahradník, dále herci Tereza Brodská, Zdena Studénková a Jaromír Hanzlík, fotograf Jan Saudek, sportovci Kateřina Kůrková, Nikola Sudová a Jakub Janda, režisér a čerstvý člen Dvorany slávy Antonín Moskalyk. Z umělců publikum pobaví například dětský sbor Boni Pueri, houslistky Inflagranti nebo zpěváci, kteří zastoupí tvorbu všech tří televizních stanic. Martina Balogová zazpívá píseň ze seriálu Novy On je žena!, Bohuš Matuš z Rodinných pout, uváděných Primou, a připravovaný seriál České televize Dobrá čtvrť přiblíží vystoupení vokalistek.

Moravskoslezský deník (2. 4. 2005)

zpět na přehled článků  

 

Copyright © Český chlapecký sbor BONI PUERI 1998-2008
Publikování nebo šíření obsahu těchto internetových stránek je dovoleno pouze v souvislosti s propagací Českého chlapeckého sboru Boni pueri. Provozovatel stránek zaručuje svým návštěvníkům ochranu jejich osobních údajů. Provozovatel nesbírá žádné osobní údaje, které mu návštěvníci sami dobrovolně neposkytnou.

Předchozí
šipka doleva
Další
šipka doprava
Zavřít Přesunout