> Zahraniční turné

> Napsali o nás

> Fotografie

> Diskografie

> Zvukové ukázky

> Video ukázky

Vlastní vyhledávání

NAPSALI O NÁS

zpět na přehled článků  

TýTý do finále

TýTý se blíží ke svému finále. Vyhlášení výsledků této prestižní divácké ankety vysílá poprvé Nova, nejsledovanější televizní stanice v Česku, a to již v sobotu 2. dubna ve 20 hodin.

Praha 31. března 2005 - Zatímco během Vyhlašovacího večera TýTý (12. 3. na Nově) jsme se seznámili s jedenácti kategoriemi, v nichž diváci mohli vybírat své favority, tuto sobotu se dozvíme vítěze. Seznámíme se s nejpopulárnějším moderátorem zpravodajských pořadů, publicistických pořadů, sportovním komentátorem, moderátorem soutěžních a zábavných pořadů, nejoblíbenějším zpěvákem, zpěvačkou, hercem, herečkou, uslyšíme název seriálu roku, pořadu roku i jméno mladého umělce, který si odnese trofej v kategorii Objev roku. Jedině v této kategorii lze v tuto chvíli ještě vybírat osobnost, která si ocenění zaslouží, a to až do soboty 2. 4., kdy bude během přímého přenosu hlasování ukončeno. V ostatních kategoriích mohli diváci vybírat do 28. 3. do 20 hodin a v tuto chvíli již jednotlivé televizní stanice natáčejí medailónky těch, kteří se v každé z nich umístili na prvních třech místech.

Galavečer spojený s vyhlášením výsledků moderuje Zuzana Slavíková, která na pódiu přivítá řadu hostů. Oceněné i ty, kteří ceny předají a umělce, jejichž úkolem bude „jenom" pobavit. Za ně například jmenujme dětský sbor Boni Pueri, houslistky Inflagranti nebo zpěváky, zastupující tvorbu všech tří televizních stanic. Martina Balogová zazpívá píseň ze seriálu Novy On je žena!, Bohuš Matuš z Rodinných pout, uváděných Primou, a připravovaný seriál ČT Dobrá čtvrť přiblíží vystoupení vokalistek.

Jednotlivé ceny v podobě již tradičního zakřiveného zrcadla od Kurta Gebauera předají významné osobnosti z řady oblastí. Zástupci všech tří televizí – generální ředitel Novy Petr Dvořák, ředitel České televize Jiří Janeček a programový ředitel Primy Miloš Zahradník, herci Tereza Brodská, Zdena Studénková a Jaromír Hanzlík, fotograf Jan Saudek, sportovci Kateřina Kůrková, Nikola Sudová a Jakub Janda, režisér a čerstvý člen Dvorany slávy Antonín Moskalyk. Absolutního vítěze ocení Tomáš Böhm, ředitel a. s. Ringier ČR. Právě toto vydavatelství totiž vydává Týdeník Televize, který anketu TýTý vyhlašuje.


TýTý
Galavečer spojený s vyhlášením výsledků prestižní divácké ankety.
Režie Jiří Adamec
Nova, 2. dubna 2005 ve 20 hodin

Veronika Šmítková
Tisková mluvčí TV Nova

Veronika Šmítková - TV NOVA (31. 3. 2005)

zpět na přehled článků  

 

Copyright © Český chlapecký sbor BONI PUERI 1998-2008
Publikování nebo šíření obsahu těchto internetových stránek je dovoleno pouze v souvislosti s propagací Českého chlapeckého sboru Boni pueri. Provozovatel stránek zaručuje svým návštěvníkům ochranu jejich osobních údajů. Provozovatel nesbírá žádné osobní údaje, které mu návštěvníci sami dobrovolně neposkytnou.

Předchozí
šipka doleva
Další
šipka doprava
Zavřít Přesunout