> Zahraniční turné

> Napsali o nás

> Fotografie

> Diskografie

> Zvukové ukázky

> Video ukázky

Vlastní vyhledávání

NAPSALI O NÁS

zpět na přehled článků  

Média se nejvíc zajímala o Gotta, Bílou a Hřebejka

Média v uplynulém týdnu věnovala z umělců největší pozornost zpěvákům Karlu Gottovi a Lucii Bílé. Třetí místo obsadil režisér Jan Hřebejk a čtvrté finalista soutěže SuperStar Tomáš Savka. O něco menší zájem projevila média o spisovatele Vladimíra Párala a scenáristku a spisovatelku Halinu Pawlovskou. Vyplývá to z analýzy společnosti Newton Information Technology (Newton IT).
O Gottovi informovala média díky jeho účasti na slavnostním vyhlášení ankety Atlet roku. Zmiňovala také to, že zpěvák ztělesňuje postavu Alexandra Dumase prostřednictvím projekce v muzikálu Tři mušketýři. Objevily se také informace o vydání nového Gottova alba Můj strážný anděl a spekulace o tom, jak se umístí v letošní anketě Český slavík.
Bílá se na druhém místě žebříčku objevila hlavně díky křtu alba vánočních koled v podání sboru Boni Pueri v divadle Ta Fantastika. Média také informovala o umístění hitu Láska je Láska mezi nejprodávanějšími nosiči a uvažovala o možné svatbě Bílé.
Režisér Hřebejk se dostal do centra pozornosti v souvislosti s jeho novým filmovým projektem Kráska v nesnázích. S blížícím se otevřením Divadla Na Jezerce, ve kterém bude sídlit Divadelní společnost Jana Hrušínského, byl Hřebejk uváděn jako jeden z režisérů, který zkouší nové inscenace.
Medializace Savky souvisela s blížící se premiérou muzikálu Miss Saigon, v němž zpěvák účinkuje. Objevily se i spekulace, že by mohl stanout na předním místě v anketě Český slavík.
Páral byl zmiňován téměř výhradně v kontextu očekávané premiéry filmu Milenci a vrazi, natočeného podle jeho předlohy. V Ústí nad Labem byl Páralův román znovu vydán a pokřtěn a ve stejném městě Páralovy dny připomínají různá jeho tvůrčí období.
O Pawlovskou se média zajímala ve spojení s její rolí kmotry otevíraného Divadla Na Jezerce. Uprostřed týdne se také objevily informace o tom, že Pawlovská pomohla policii a zdravotníkům při záchraně člověka, který se pokusil spáchat sebevraždu skokem z Nuselského mostu v Praze.

ČTK (30. 11. 2004)

zpět na přehled článků  

 

Copyright © Český chlapecký sbor BONI PUERI 1998-2008
Publikování nebo šíření obsahu těchto internetových stránek je dovoleno pouze v souvislosti s propagací Českého chlapeckého sboru Boni pueri. Provozovatel stránek zaručuje svým návštěvníkům ochranu jejich osobních údajů. Provozovatel nesbírá žádné osobní údaje, které mu návštěvníci sami dobrovolně neposkytnou.

Předchozí
šipka doleva
Další
šipka doprava
Zavřít Přesunout