> Zahraniční turné

> Napsali o nás

> Fotografie

> Diskografie

> Zvukové ukázky

> Video ukázky

Vlastní vyhledávání

NAPSALI O NÁS

zpět na přehled článků  

Pro Nadační fond Klausových zpívala Urbanová a Bílá

Eva Urbanová a Lucie Bílá zpívaly včera s chlapeckým sborem Boni pueri na Pražském hradě při adventním benefičním koncertě. Večer se konal pod záštitou Nadačního fondu manželů Livie a Václava Klausových.
Fond má za cíl pomáhat při návratu lidí do společnosti. Podporuje především humanitární aktivity fyzických a právnických osob, zaměřených na podporu projektů a aktivit sociálně zdravotního charakteru a v oblasti vzdělávání.
Vánoce jsou pro Evu Urbanovou po celoročním cestování a účinkování především duchovními a rodinnými svátky. "Jsou to svátky, které jsou pro mě o lásce mezi lidmi. Klid a mír. Je to krásný čas," řekla ČTK.
Nejraději je v té době se svými blízkými. "Zazpíváme si koledy, upečeme si kapra, jdeme se podívat do kostela, tam si třeba neplánovaně i zazpívám...," přiblížila své letošní představy svátečních dní.
Do Vánoc se pěvkyně představí v Praze veřejně ještě dvakrát - 9. prosince má v Obecním domě komorní písňový recitál, v jehož programu mimo jiné uvede Dvořákovy Biblické písně, a 12. prosince vystoupí s operním a vánočním repertoárem v Kongresovém centru.

ČTK (7. 12. 2004)

zpět na přehled článků  

 

Copyright © Český chlapecký sbor BONI PUERI 1998-2008
Publikování nebo šíření obsahu těchto internetových stránek je dovoleno pouze v souvislosti s propagací Českého chlapeckého sboru Boni pueri. Provozovatel stránek zaručuje svým návštěvníkům ochranu jejich osobních údajů. Provozovatel nesbírá žádné osobní údaje, které mu návštěvníci sami dobrovolně neposkytnou.

Předchozí
šipka doleva
Další
šipka doprava
Zavřít Přesunout