> Zahraniční turné

> Napsali o nás

> Fotografie

> Diskografie

> Zvukové ukázky

> Video ukázky

Vlastní vyhledávání

NAPSALI O NÁS

zpět na přehled článků  

Noide, starej se mi o syna

Jako dva nejlepší kamarádi se objímali v Divadle Ta Fantastika expartner Lucie Bílé (38) Petr Kratochvíl (52) a současný Slavičin přítel Václav Bárta (24) alias Noid.

"Dávej mi pozor na Filípka! To je moje zlatíčko! Můj život!" dalo se číst z očí Kratochvíla, který se musel smířit s tím, že devítiletý Filip žije teď pod jednou střechou s maminkou a s numetalovým Vaškem.

Po křtu cédéčka Lucčiných dětských pěveckých favoritů Boni Pueri se Kratochvíl odebral na svou chatu na Malé Skále a Filipa ponechal v Noidově "náruči". A ten se choval jako poctivý tatínek. Filipovi dokonce nesl školní tašku!

Bílá: Milujem se čím dál víc!
Slavice se v Ta Fantastice pyšnila spořádanou rodinkou

Šťastný pár, přímo miliónový! Lucie Bílá (38) a Vašek Bárta (24) se milují jako při prvním rande. A Lucčin syn Filípek (9) je v sedmém nebi taky.

Takhle to vypadalo v Divadle Ta Fantastika při křtu cédéčka Lucčiných miláčků, dětského sboru Boni Pueri, kam Slavice vytáhla celou svoji rodinku.

"Vendo, kdy už půjdeme? Filípek chce domů!" volala láskyplně Slavice na svého mužného miláčka.

"Táta teď odjíždí na chalupu, ten se má nejlíp," objasnil nám zmizení Petra Kratochvíla Filip, který si v průběhu slavnostního odpoledne krátil chvíli zkoumáním skartovacího přístroje v kanceláři maminčina manažera Jiřího Koubleho.

Lucka byla jako vždy na roztrhání a Noid zase překvapivě sdílný. "Filip je poslušný a hodný kluk. Naučil mě dokonce několik fíglů s počítačem. Teď spolu doma často hrajeme počítačové hry s auty. Na to jsme experti," pochvaloval si rodinnou atmosféru Václav Bárta.

Dalibor Mácha - Blesk (12. 11. 2004)

zpět na přehled článků  

 

Copyright © Český chlapecký sbor BONI PUERI 1998-2008
Publikování nebo šíření obsahu těchto internetových stránek je dovoleno pouze v souvislosti s propagací Českého chlapeckého sboru Boni pueri. Provozovatel stránek zaručuje svým návštěvníkům ochranu jejich osobních údajů. Provozovatel nesbírá žádné osobní údaje, které mu návštěvníci sami dobrovolně neposkytnou.

Předchozí
šipka doleva
Další
šipka doprava
Zavřít Přesunout