> Zahraniční turné

> Napsali o nás

> Fotografie

> Diskografie

> Zvukové ukázky

> Video ukázky

Vlastní vyhledávání

NAPSALI O NÁS

zpět na přehled článků  

S krumlovskými Medvíďaty zazpívají zítra Dobří hoši

Český Krumlov - Dětský pěvecký soubor Medvíďata přivítá v Městském divadle vzácného hosta.

Jeden z nejznámějších a nejúspěšnějších dětských sborů, chlapecký sbor Boni Pueri, vystoupí na vánočním koncertě po boku českokrumlovských Medvíďat.

"Chtěli jsme dát divákům příležitost srovnat světově uznávaný sbor s našimi dětmi, které se letos výborně umístily na prestižním festivalu v Jičíně. Osobně si myslím, že jsou Medvíďata stejně skvělá jako chlapci z Boni Pueri, jenom zatím nejsou tak slavná," řekl Luděk Štěpánek, dramaturg Městského divadla Český Krumlov.

Zatímco Medvíďata zpívají v Krumlově teprve několik let, Boni Pueri se zařadili mezi významná evropská tělesa již před dvaceti lety. Soubor vznikl v roce 1982. Za desetiletí své existence zpívali chlapci po boku hvězd, jako je světový tenor José Carreras. Přední členové sboru Boni Pueri vystupují i jako sólisté v operních představeních.

Zítřejší koncert, který začíná v půl osmé v Městském divadle, tedy slibuje nevšední umělecký zážitek a již zmíněnou možnost srovnání předního světového sboru s českokrumlovskými Medvíďaty.

Českokrumlovské listy (16. 12. 2004)

zpět na přehled článků  

 

Copyright © Český chlapecký sbor BONI PUERI 1998-2008
Publikování nebo šíření obsahu těchto internetových stránek je dovoleno pouze v souvislosti s propagací Českého chlapeckého sboru Boni pueri. Provozovatel stránek zaručuje svým návštěvníkům ochranu jejich osobních údajů. Provozovatel nesbírá žádné osobní údaje, které mu návštěvníci sami dobrovolně neposkytnou.

Předchozí
šipka doleva
Další
šipka doprava
Zavřít Přesunout