> Zahraniční turné

> Napsali o nás

> Fotografie

> Diskografie

> Zvukové ukázky

> Video ukázky

Vlastní vyhledávání

NAPSALI O NÁS

zpět na přehled článků  

Vánoční nadílku chystá městský dům kultury

Strakonice - Městské kulturní středisko připravilo na adventní čas několik předvánočních programů. Z nabídky si vyberou příznivci mnoha hudebních žánrů.

Už zítra bude pódium patřit známým osobnostem. Od 19.30 hodin se tam uskuteční Vánoční koncert Hanky Křížkové s hosty Jaroslavou Obermaierovou a bandem Martina Kumžáka. Také základní umělecká škola uspořádá svůj vánoční koncert. Příští pondělí se mohou na výkony žáků příjít podívat nejen jejich rodiče. Další večer, tedy 7. prosince, vystoupí v rámci kruhu přátel hudby Boni Pueri. Předvánoční koncert této chlapecké skupiny začne v půl osmé.

I Prácheňský soubor bude mít svůj vánoční koncert. Jeho členové předvedou své hudební a taneční dovednosti 14. prosince. Městský dům kultury pak přivítá tři školní a studentské sbory. Na vánoční notu naladí návštěvníky studenti strakonického gymnázia spolu se žáky základní umělecké školy a základní školy Jezárka. Dva dny před Štědrým dnem se představí ve vánočním programu také strakonický Prácheňáček.

Na závěr roku je připravena silvestrovská taneční zábava s půlnočním ohňostrojem a diskotékou.

Listy Strakonicka (30. 11. 2004)

zpět na přehled článků  

 

Copyright © Český chlapecký sbor BONI PUERI 1998-2008
Publikování nebo šíření obsahu těchto internetových stránek je dovoleno pouze v souvislosti s propagací Českého chlapeckého sboru Boni pueri. Provozovatel stránek zaručuje svým návštěvníkům ochranu jejich osobních údajů. Provozovatel nesbírá žádné osobní údaje, které mu návštěvníci sami dobrovolně neposkytnou.

Předchozí
šipka doleva
Další
šipka doprava
Zavřít Přesunout