> Zahraniční turné

> Napsali o nás

> Fotografie

> Diskografie

> Zvukové ukázky

> Video ukázky

Vlastní vyhledávání

NAPSALI O NÁS

zpět na přehled článků  

Vyplázla jazyk a mazala domů!

Česká slavice Lucie Bílá (38) prožila po dlouhé době konečně volný víkend.

"A pořádně jsem si užila toho krásnýho podzimu a klídku," pyšní se. Páteční večer měla ale ještě pracovní. Zpěvačka uspořádala koncert pro svého sponzora Mercedes. "Ten si mě hýčká," podotýká Lucie.

Slavice zpívala s chlapeckým sborem Boni Pueri, se kterým má za sebou na 200 představení, z toho přes polovinu charitativních. Po koncertě si to ale namířila s radostí rovnou domů, žádná party. Čekaly ji přece tak vzácné dva volné dny. "Bylo krásně, a tak jsme s Fildou vyrazili na kola. U nás je tak úžasná příroda, že si to vždycky dokonale užijeme," vysvětluje. Lucie ovšem i pilně uklízela. "No jo, to bylo nutný. Výborný oběd uvařila maminka, neobešlo se to bez kafíčka s tchyní a večeru u televize s dobrým filmem a skvělým červeným vínem," dodává. Biják tentokrát s přítelem Vaškem výjimečně oželeli. "To až příště."

Tento týden bude mít Lucie na svém novém domě už novou střechu a Vašek se prý zapřisáhl, že jí vlastnoručně před jejich novým společným sídlem postaví májku. "A na to se teda doopravdy těším. To už se mi dlouho nestalo. Bude velká oslava," plánuje Lucie.

Michaela Remešová - BLESK (25. 10. 2004)

zpět na přehled článků  

 

Copyright © Český chlapecký sbor BONI PUERI 1998-2008
Publikování nebo šíření obsahu těchto internetových stránek je dovoleno pouze v souvislosti s propagací Českého chlapeckého sboru Boni pueri. Provozovatel stránek zaručuje svým návštěvníkům ochranu jejich osobních údajů. Provozovatel nesbírá žádné osobní údaje, které mu návštěvníci sami dobrovolně neposkytnou.

Předchozí
šipka doleva
Další
šipka doprava
Zavřít Přesunout