> Zahraniční turné

> Napsali o nás

> Fotografie

> Diskografie

> Zvukové ukázky

> Video ukázky

Vlastní vyhledávání

NAPSALI O NÁS

zpět na přehled článků  

V Hradci začínají Dny pro Izrael

Hradec Králové - Představit lidem v Hradci Králové izraelský stát či jeho kulturu a nabídnout jim informace o životě Izraelců je záměrem organizátorů Dnů pro Izrael.
Ty začnou ve městě dnes v 19.30 hodin ve velkém sále královéhradeckého Adalbertina Večerem židovské kultury. V rámci večera vystoupí hradecký chlapecký sbor Boni Pueri a herec brněnského Divadla Husa na provázku Jiří Pecha. "Herci Jindra Janoušková a Jiří Kalužný z Východočeského divadla v Pardubicích uvedou úryvky z muzikálu Šumař na střeše. Zahraje klezmerová kapela Trombenik a taneční skupina Eternia," uvedl za pořadatele Boris Váňa z Křesťanského centra Sion.
Dny pro Izrael se konají v Hradci již po osmé. Na středu od 18 hodin je v centru Sion, které sídlí v Hradci Králové-Malšovicích, naplánována beseda s velvyslancem Izraele v České republice Arthurem Avnonem o aktuální situaci na Blízkém východě.
Dny pro Izrael ukončí v pátek v kavárně Sion promítnutí oscarového filmu Romana Polanského Pianista o tragédii varšavského ghetta za druhé světové války.

hr - MF DNES (18. 10. 2004)

zpět na přehled článků  

 

Copyright © Český chlapecký sbor BONI PUERI 1998-2008
Publikování nebo šíření obsahu těchto internetových stránek je dovoleno pouze v souvislosti s propagací Českého chlapeckého sboru Boni pueri. Provozovatel stránek zaručuje svým návštěvníkům ochranu jejich osobních údajů. Provozovatel nesbírá žádné osobní údaje, které mu návštěvníci sami dobrovolně neposkytnou.

Předchozí
šipka doleva
Další
šipka doprava
Zavřít Přesunout