> Zahraniční turné

> Napsali o nás

> Fotografie

> Diskografie

> Zvukové ukázky

> Video ukázky

Vlastní vyhledávání

NAPSALI O NÁS

zpět na přehled článků  

V Brandýse a Staré Boleslavi vystoupí pěvecké sbory

BRANDÝS NAD LABEM - Převážně duchovní hudbu předvedou dětské pěvecké sbory na festivalu Musica Angelica, který se uskuteční ve dnech 10. až 12. června v dvojměstí Brandýs nad Labem - Stará Boleslav. Řekla to Zita Hladíková z městského odboru kultury.
První koncert se uskuteční dnes v bazilice Sv. Václava ve Staré Boleslavi a vystoupí na něm dětský pěvecký sbor a komorní instrumentalisté ZUŠ Brandýs nad Labem Kantiléna, letohradský smíšený sbor Familia Cantorum a chlapecký sbor Pueri Gaudentes. Druhý koncert se chystá 11. června v chrámu Nanebevzetí Panny Marie ve Staré Boleslavi, kde vystoupí chlapecký sbor Boni Pueri.
Oba koncerty v kostelích jsou již od loňského ročníku výhradně orientovány na duchovní hudbu. Závěrečný koncert, který se uskuteční 12. června na brandýském zámku, již těmito kritérii svazovat není. Vystoupí na něm dětský sbor ZŠ Na Výsluní Brandýs nad Labem - Stará Boleslav, komorní sbor Akcent a dětský sbor Rolnička.

ČTK (10. 6. 2004)

zpět na přehled článků  

 

Copyright © Český chlapecký sbor BONI PUERI 1998-2008
Publikování nebo šíření obsahu těchto internetových stránek je dovoleno pouze v souvislosti s propagací Českého chlapeckého sboru Boni pueri. Provozovatel stránek zaručuje svým návštěvníkům ochranu jejich osobních údajů. Provozovatel nesbírá žádné osobní údaje, které mu návštěvníci sami dobrovolně neposkytnou.

Předchozí
šipka doleva
Další
šipka doprava
Zavřít Přesunout