> Zahraniční turné

> Napsali o nás

> Fotografie

> Diskografie

> Zvukové ukázky

> Video ukázky

Vlastní vyhledávání

NAPSALI O NÁS

zpět na přehled článků  

Západočeši vstup do unie náležitě oslaví

Desítky západočeských obcí a měst oslaví vstup do Evropské unie kulturními a sportovními akcemi, lidovými veselicemi, na řadě míst vzplanou vatry a ohňostroje. Slavit se začne od pátku 30. dubna a program potrvá na mnoha místech až do neděle 2. května.

KARLOVARSKO

V Karlových Varech budou městské oslavy vstupu do Evropské unie spojeny se zahájením lázeňské sezony. Začnou už v pátek v 15 hodin v Muzeu Zlatý Klíč vernisáží výstavy Partnerská města se představují. O hodinu později v lázeňském hotelu Thermal o T. G. Masarykovi a Evropské unii s posluchači pobeseduje profesor Mahler. V Thermalu bude program pokračovat i večer - od 20 h koncertem Karlovarského symfonického orchestru s předáním Ceny města a čestného občanství. Od 22 h se oslavy přesunou na prostranství před hotel, kde vystoupí country skupina Faces s hostem z USA, romská kapela Gipsy Hery Band, mažoretky, Waldemar Matuška a KTO. Páteční večer zakončí ohňostroj.

V sobotu vystoupením pěveckého sboru Boni Pueri v 9 h a slavnostními fanfárami a svěcením pramenů v 10 h začne celodenní prvomájový program. Oslavy neustanou ani v neděli.

Plzeňský deník (29. 4. 2004)

zpět na přehled článků  

 

Copyright © Český chlapecký sbor BONI PUERI 1998-2008
Publikování nebo šíření obsahu těchto internetových stránek je dovoleno pouze v souvislosti s propagací Českého chlapeckého sboru Boni pueri. Provozovatel stránek zaručuje svým návštěvníkům ochranu jejich osobních údajů. Provozovatel nesbírá žádné osobní údaje, které mu návštěvníci sami dobrovolně neposkytnou.

Předchozí
šipka doleva
Další
šipka doprava
Zavřít Přesunout