> Zahraniční turné

> Napsali o nás

> Fotografie

> Diskografie

> Zvukové ukázky

> Video ukázky

Vlastní vyhledávání

NAPSALI O NÁS

zpět na přehled článků  

Sbor na cestách

NAPSALI O NÁS


THE HAWKEYE

Při turné po čtyřech státech měli členové skupiny Boni Pueri možnost vidět z oken autobusu velký kus scenérie Středozápadu před tím, než v pátek dorazili do Burlingtonu na koncert v Memorial Auditorium. Během šestitýdenního turné po USA bude mít 28 členů českého chlapeckého sboru ostatně mnohem více na práci, než jen se dívat na ubíhající krajinu. "Snažíme se o poměrně časté zastávky, abychom něco viděli," říká Jakub Martinec, dirigent Boni Pueri, "prioritou číslo jedna je ale zpívání." ... "Mám rád Američany, protože jsou velmi velkorysí a přátelští," prozradil 18letý tenor Karel Kincl. "Jsou docela bohatí. Je to skvělé žít v bohatých rodinách." Tenor Martin Ptáček, kterému je sedmnáct, řekl, že se mu líbí jistý druh pozoruhodností, které nepatří mezi turistické atrakce. "Líbí se mi některé americké holky," sdělil.
Václavu Hermanovi, kterému je deset a patří k nejmladším členům sboru, se líbilo vědecké centrum v Minnesotě. Chlapci se ale shodnou, že nejlepší částí jejich turné byl zpěv. "Také rád zpívám," tvrdil Herman. Kromě cesty do USA se dvě cestující skupiny Boni Pueri letos chystají na koncerty do Číny a Jižní Koreje, Španělska a Německa.

Craig T. Neises - Lidove noviny (16. 2. 2004)

zpět na přehled článků  

 

Copyright © Český chlapecký sbor BONI PUERI 1998-2008
Publikování nebo šíření obsahu těchto internetových stránek je dovoleno pouze v souvislosti s propagací Českého chlapeckého sboru Boni pueri. Provozovatel stránek zaručuje svým návštěvníkům ochranu jejich osobních údajů. Provozovatel nesbírá žádné osobní údaje, které mu návštěvníci sami dobrovolně neposkytnou.

Předchozí
šipka doleva
Další
šipka doprava
Zavřít Přesunout