> Zahraniční turné

> Napsali o nás

> Fotografie

> Diskografie

> Zvukové ukázky

> Video ukázky

Vlastní vyhledávání

NAPSALI O NÁS

zpět na přehled článků  

Šumperskou klasiku ozdobí letos i Lucie Bílá

ŠUMPERK - Cyklus koncertů vážné hudby s názvem Šumperská klasika proběhne i letos. Třetí ročník přehlídky začne již v březnu. "Předchozí dva roky nebyly bez chyby, ale myslím, že v poslední době se nám začalo konečně dařit. Většina loňských koncertů byla vyprodaná. Byl by nesmysl nepokračovat,"uvedl pořadatel Roman Janků. Třetí ročník nabídne dvanáct koncertů, z toho tři orchestrální. Menší pořady proběhnou v obřadní síni radnice, některé v divadle či v klášterním kostele, nejatraktivnější koncerty pak v Domě kultury.

"Největším lákadlem zřejmě bude koncert Lucie Bílé. V Šumperku vystoupí s chlapeckým sborem Boni pueri,"podotkl Janků. První pořad třetího ročníku Šumperské klasiky se uskuteční 11. března v klášterním kostele. Vystoupí zde Moravští sólisté Kroměříž a Šumperský dětský sbor. Abonentní karty na první polovinu koncertů jsou již v prodeji. Jejich cena je 350 Kč, studenti a důchodci mají stokorunovou slevu.

Olomoucký den (26. 1. 2003)

zpět na přehled článků  

 

Copyright © Český chlapecký sbor BONI PUERI 1998-2008
Publikování nebo šíření obsahu těchto internetových stránek je dovoleno pouze v souvislosti s propagací Českého chlapeckého sboru Boni pueri. Provozovatel stránek zaručuje svým návštěvníkům ochranu jejich osobních údajů. Provozovatel nesbírá žádné osobní údaje, které mu návštěvníci sami dobrovolně neposkytnou.

Předchozí
šipka doleva
Další
šipka doprava
Zavřít Přesunout