> Zahraniční turné

> Napsali o nás

> Fotografie

> Diskografie

> Zvukové ukázky

> Video ukázky

Vlastní vyhledávání

NAPSALI O NÁS

zpět na přehled článků  

Máme kulturní centrum

Kolín - Předprodej vstupenek na stovky koncertů, muzikálů či divadelních představení, programy kin a divadel, zájezdy za kulturou, to vše bude zajišťovat nové kulturní centrum, které otevřela minulý týden agentura Jakub v Kolíně.
Hlavní novinkou bude on-line předprodej vstupenek. "Taková služba dosud v regionu nebyla," říká Eva Jančíková z agentury.

* Jak vlastně takové objednávání vstupenek na dálku bude vypadat?

Lidé si k nám dřív chodili pro vstupenky, které jsme objednali a jeli pro ně do Prahy. Společnost Ticketart, která se zabývá prodejem vstupenek, nás po dvou letech přesvědčila, abychom vstupenky na veškeré kulturní programy prodávali on-line. Lidé si telefonicky anebo přes internet z adresy www.ticketart.cz vstupenky objednají. Pak si je u nás vyzvednou, ale můžeme jim je také poslat poštou. Nechceme však jen prodávat vstupenky, ale fungovat i jako kulturní centrum, kde by se sbíhaly nitky od pořadatelů akcí ze širokého okolí. Měly by tady být k dispozici programy, takže by se každý dozvěděl, co se kde zajímavého děje na kulturním poli. Postupně chceme zajišťovat předprodej na významné akce, jako například Kmochův Kolín, festival neverbálního divadla Mimoriál či Rock for People v Českém Brodě.

* Uvažujete o tom, že budete pořádat nějaké kulturní akce?

Naše agentura pořádá každý rok vánoční koncert v chrámu sv. Barbory v Kutné Hoře. Měli jsme tam už Evu Urbanovou, Lucii Bílou, Daniela Hůlku, Boni Pueri nebo Hradišťan s varhaníkem Jaroslavem Tůmou. Kromě toho jsme pořádali celoročně koncerty dalších špičkových umělců. Po sedmi letech jsme ale museli přestat, protože jsme nesehnali potřebné množství sponzorů a pořádání kulturních akcí se tak omezilo. Počítám ale, že když se nám bude dařit, koncerty obnovíme. Například v Kolíně se pro ně nabízejí krásné a nevyužité prostory židovské synagogy.

vob - MF DNES (30. 12. 2003)

zpět na přehled článků  

 

Copyright © Český chlapecký sbor BONI PUERI 1998-2008
Publikování nebo šíření obsahu těchto internetových stránek je dovoleno pouze v souvislosti s propagací Českého chlapeckého sboru Boni pueri. Provozovatel stránek zaručuje svým návštěvníkům ochranu jejich osobních údajů. Provozovatel nesbírá žádné osobní údaje, které mu návštěvníci sami dobrovolně neposkytnou.

Předchozí
šipka doleva
Další
šipka doprava
Zavřít Přesunout