> Zahraniční turné

> Napsali o nás

> Fotografie

> Diskografie

> Zvukové ukázky

> Video ukázky

Vlastní vyhledávání

NAPSALI O NÁS

zpět na přehled článků  

Koncert vidělo několik tisíc lidí

Kladno - Pohádkový strom splněných přání, ale především koncert Lucie Bílé, přilákal včera v podvečer na náměstí Starosty Pavla v centru Kladna tisíce lidí. Ti, co měli vstupenky, mohli sledovat "českou slavici" za doprovodu pěveckého sboru Boni Pueri přímo v kostele Nanebevzetí Panny Marie, pro ostatní připravil magistrát "přímý přenos" na velkoplošné obrazovce přímo na náměstí před kostelem.
"Jsem tu moc ráda, bylo mi tu už loni hezky a doufám, že to tak bude i letos," pozdravila diváky Lucie Bílá a neodpustila si přitom i několik tradičních, lehce prostořekých průpovídek. "Kluci, dejte si záležet, víte, že zpíváte v mém rodném městě," pronesla například ke zpěvákům z Boni Pueri a publikum v kostele i na náměstí ji za to odměnilo potleskem.
Na závěr spolu s primátorem Milanem Volfem rozsvítila Lucie Bílá Pohádkový strom splněných přání, na kterém viselo více než 200 obálek s přáními dětí z dětských domovů. I letos se po všech během chvilky doslova zaprášilo.
"Přeji vám hezké Vánoce, aby se vám splnila všechna přání. Ale aby to zas nebylo moc rychle, protože pak se člověk nemá na co těšit," rozloučila se Lucie Bílá s Kladenskými a spěchala do Prahy, kde jí čekala další podobná povinnost, rozsvítit vánoční strom na Staroměstském náměstí v Praze.

von - MF DNES (1. 12. 2003)

zpět na přehled článků  

 

Copyright © Český chlapecký sbor BONI PUERI 1998-2008
Publikování nebo šíření obsahu těchto internetových stránek je dovoleno pouze v souvislosti s propagací Českého chlapeckého sboru Boni pueri. Provozovatel stránek zaručuje svým návštěvníkům ochranu jejich osobních údajů. Provozovatel nesbírá žádné osobní údaje, které mu návštěvníci sami dobrovolně neposkytnou.

Předchozí
šipka doleva
Další
šipka doprava
Zavřít Přesunout