> Zahraniční turné

> Napsali o nás

> Fotografie

> Diskografie

> Zvukové ukázky

> Video ukázky

Vlastní vyhledávání

NAPSALI O NÁS

zpět na přehled článků  

Na předvánočních koncertech Lucie Bílé bude čas i na charitu

První prosincový den vyrazí zpěvačka Lucie Bílá na své tradiční předvánoční turné po českých, moravských a slovenských městech. Na koncertní šňůru naváže i charitativní projekt Světlo dětem, který chce pomoci malým obyvatelům azylových domů a dětských domovů. Sdělil to Lukáš Vedral z agentury Art Production K./2, která Bílou zastupuje.

Během turné zpěvačka představí i několik vánočních hostů. Střídavě vystoupí Marie Rottrová, Petr Janda, Jiří Korn, Petr Malásek, Bohuš Matuš a Pražská komorní filharmonie.

Vyvrcholením turné po sedmi městech v České republice bude koncert na Staroměstském náměstí v Praze 16. prosince. Na něm vystoupí všichni spoluúčinkující turné včetně speciálního hosta - chlapeckého sboru Boni Pueri.

Během turné i na dalších místech budou pořadatelé nabízet speciální vánoční svíčku se symbolem projektu Světlo dětem. Výtěžek akce bude prostřednictvím Dětského fondu OSN (UNICEF) věnován potřebným dětem. "Budou se prodávat za 50 korun nejen na vánočních koncertech Lucie Bílé po celé zemi, ale od 30. listopadu i na vánočním Staroměstském náměstí a všude tam, kde budou rozsvíceny vánoční stromy," uvedl Vedral.

ČTK (24. 11. 2003)

zpět na přehled článků  

 

Copyright © Český chlapecký sbor BONI PUERI 1998-2008
Publikování nebo šíření obsahu těchto internetových stránek je dovoleno pouze v souvislosti s propagací Českého chlapeckého sboru Boni pueri. Provozovatel stránek zaručuje svým návštěvníkům ochranu jejich osobních údajů. Provozovatel nesbírá žádné osobní údaje, které mu návštěvníci sami dobrovolně neposkytnou.

Předchozí
šipka doleva
Další
šipka doprava
Zavřít Přesunout