> Zahraniční turné

> Napsali o nás

> Fotografie

> Diskografie

> Zvukové ukázky

> Video ukázky

Vlastní vyhledávání

NAPSALI O NÁS

zpět na přehled článků  

Štefan Margita bude mít 22. prosince vánoční koncert v divadle

PRAHA - Tenorista Štefan Margita bude 22. prosince hlavním protagonistou vánočního koncertu v pražském Národním divadle. Vystoupí podle pořadatelů se svými hosty - barytonistou Ivanem Kusnjerem a pěvkyněmi Simonou Šaturovou, Lívii Ághovou a Janou Sýkorovou, s chlapeckým sborem Boni pueri a dirigentem Fratiškem Preislerem.
Benefiční vánoční koncert, při němž zazní světové árie i tvorba českých skladatelů, je věnován rekonstrukci rukopisu Smetanovy opery Dalibor uloženého v Českém muzeu hudby.

Na programu je Rossiniho, Donizettiho, Verdiho, Gounodova, Bizetova, Mozartova, Smetanova a Dvořákova hudba, známé melodie muzikálových tvůrců a vánoční písně a koledy.

Margita s Kusnjerem se ve čtvrtek vrátili z úspěšného hostování v Madridu, kde se podíleli na uvedení opery Osud Leoše Janáčka.

ČTK (21. 11. 2003)

zpět na přehled článků  

 

Copyright © Český chlapecký sbor BONI PUERI 1998-2008
Publikování nebo šíření obsahu těchto internetových stránek je dovoleno pouze v souvislosti s propagací Českého chlapeckého sboru Boni pueri. Provozovatel stránek zaručuje svým návštěvníkům ochranu jejich osobních údajů. Provozovatel nesbírá žádné osobní údaje, které mu návštěvníci sami dobrovolně neposkytnou.

Předchozí
šipka doleva
Další
šipka doprava
Zavřít Přesunout