> Zahraniční turné

> Napsali o nás

> Fotografie

> Diskografie

> Zvukové ukázky

> Video ukázky

Vlastní vyhledávání

NAPSALI O NÁS

zpět na přehled článků  

Večer Dialogu opět podpoří centrum pro opuštěné děti

Hradec Králové - Rockerka Lenka Dusilová, čínská zpěvačka a herečka Feng Jün Song s kapelou Horská karavana, chlapci ze sboru Boni pueri, dixieland Nový paka, swingové retro Blue Star, americký písničkář Jesse Gersenson či tanečníci Aneta Klapková a Pavel Rozsypal - ti všichni bez nároku na honorář vystoupí zítra na 4. společenském večeru hradeckého občanského sdružení Dialog. Program, kterým bude provázet herečka Gabriela Filipi, začne ve 20 hodin v Malém sále Kongresového centra Aldis v Hradci Králové.
Výtěžek z tradiční benefice Dialogu tentokrát připadne na podporu projektu Tajuplný svět. "Jde o dětské hřiště, které chceme věnovat Dětskému centru Veská u Pardubic. Autoři návrhů Martin Bednařík, David Plášek a Ivan Pešek, kteří nedávno na popud Dialogu navrhli a realizovali hřiště v Dětském domově v Sedloňově, zohlednili věk dětí a připravili pro ně kreativní prostor. V areálu je totiž krásná rozlehlá zahrada, která nás přímo vyzývala k další spolupráci s Dětským centrem. Děti pak budou mít konečně spolu s již fungujícím Veselým domečkem prostředí a prostor pro přirozený citový, smyslový a tělesný vývoj, který je jistě pozitivně ovlivní v dalších letech života," říká členka Dialogu Magda Munzarová.
Právě Veselému domečku ve Veské patřily první dva večery, výtěžek z druhého, 109 250 korun, zaplatil vybavení interiéru. "Zdravotnický personál i pěstouni nám říkají, že opuštěné děti ve Veské jsou dnes plné života a úplně jiné než ty, které už Veselý domeček nezažily," říká Munzarová. Dialog, jehož hlavním cílem je "estetizace a humanizace prostředí a veřejných prostor pro děti", spolupracuje také se Speciální školou pro sluchově postižené v Hradci Králové.

mar - MF DNES (20. 11. 2003)

zpět na přehled článků  

 

Copyright © Český chlapecký sbor BONI PUERI 1998-2008
Publikování nebo šíření obsahu těchto internetových stránek je dovoleno pouze v souvislosti s propagací Českého chlapeckého sboru Boni pueri. Provozovatel stránek zaručuje svým návštěvníkům ochranu jejich osobních údajů. Provozovatel nesbírá žádné osobní údaje, které mu návštěvníci sami dobrovolně neposkytnou.

Předchozí
šipka doleva
Další
šipka doprava
Zavřít Přesunout