> Zahraniční turné

> Napsali o nás

> Fotografie

> Diskografie

> Zvukové ukázky

> Video ukázky

Vlastní vyhledávání

NAPSALI O NÁS

zpět na přehled článků  

Vánoční strom z Lidic na cestě doprovázela policie

Kladno - Velký rozruch vzbudila včera dopoledne na trase z Lidic do Kladna neobvyklá kolona. Za policejní asistence a v doprovodu blikajících multikár Městského podniku služeb tudy totiž mířil na kladenské náměstí Starosty Pavla mohutný, více než šestnáctimetrový vánoční strom. Ten všem kolem připomněl, že vánoce budou sice až za necelé dva měsíce, ale tradiční Pohádkový strom splněných přání se v centru Kladna rozsvítí již na konci listopadu. Další dva vánoční stromy pak v průběhu dne putovaly i na náměstí Svobody a do Švermova.
"Podařilo se nám opět nalézt nádherný strom, je to kombinace jedle a borovice. Věřím, že se dobře postará o tradiční vánoční atmosféru v centru města," řekl po zasazení stromu do předem určeného místa na historickém náměstí primátor Milan Volf.
O rozsvícení vánočního stromu, na kterém budou viset obálky s přáními dětí z dětských domovů, kojeneckých ústavů a bez rodinného zázemí, se postará 30. listopadu zpěvačka Lucie Bílá. " Nejprve ale Bílá vystoupí se souborem Boni Pueri v kostele Nanebevzetí Panny Marie," připomněla vedoucí oddělení kultury a cestovního ruchu kladenského magistrátu Eva Šípková.
Občané i podnikatelé si na Pohádkovém stromě vyberou obálku, rozlišenou barevně podle finanční náročnosti dárku. "Dárek pak do 17. prosince dodají na můj sekretariát, odkud dárky poputují do jednotlivých zařízení v Kladně, Stochově, Ledcích, Sazené a Novém Strašecí," řekl primátor.

von - MF DNES (8. 11. 2003)

zpět na přehled článků  

 

Copyright © Český chlapecký sbor BONI PUERI 1998-2008
Publikování nebo šíření obsahu těchto internetových stránek je dovoleno pouze v souvislosti s propagací Českého chlapeckého sboru Boni pueri. Provozovatel stránek zaručuje svým návštěvníkům ochranu jejich osobních údajů. Provozovatel nesbírá žádné osobní údaje, které mu návštěvníci sami dobrovolně neposkytnou.

Předchozí
šipka doleva
Další
šipka doprava
Zavřít Přesunout