> Zahraniční turné

> Napsali o nás

> Fotografie

> Diskografie

> Zvukové ukázky

> Video ukázky

Vlastní vyhledávání

NAPSALI O NÁS

zpět na přehled článků  

Lucie Bílá vyjede na koncertní turné s chlapci z Boni pueri

PRAHA/LANŠKROUN/HRADEC KRÁLOVÉ - Zpěvačka Lucie Bílá se na konci listopadu a během prosince vydá na koncertní turné. Doprovodí ji nová kapela, kterou sestavil její manžel, hudebník Stanislav Penk.

Televizní program, který při šňůře koncertů vznikne a bude vysílán na Vánoce, natočí Lucie Bílá v katolickém kostele sv. Václava v Lanškrouně. Měla tam letos na jaře svatbu, s tamním polským knězem Zbigniewem Czendlikem se přátelí.

"Umím vyprodat i dvanáctitisícovou halu, ale pro tohle turné jsem se snažila, aby koncerty nebyly ve velkých halách. Potřebuji vidět lidem do očí," řekla populární zpěvačka.

Od 26. listopadu do 22. prosince zavítá Bílá postupně do Ústí nad Labem, Lanškrouna, Liberce, Českých Budějovic, Bratislavy, Prostějova a Plzně. Spoluúčinkovat mají světoznámý Český chlapecký sbor Boni pueri z Hradce Králové, žesťové kvinteto, violoncellista Jiří Bárta, harfistka Kateřina Englichová a kytarista Lubomír Brabec.

"Bude to "do vážna", ale na Vánoce se to hodí," poznamenala interpretka na adresu repertoáru vybraného pro chystaný televizní program. Její turné má i charitativní účel.

Hradecké noviny (18. 11. 2002)

zpět na přehled článků  

 

Copyright © Český chlapecký sbor BONI PUERI 1998-2008
Publikování nebo šíření obsahu těchto internetových stránek je dovoleno pouze v souvislosti s propagací Českého chlapeckého sboru Boni pueri. Provozovatel stránek zaručuje svým návštěvníkům ochranu jejich osobních údajů. Provozovatel nesbírá žádné osobní údaje, které mu návštěvníci sami dobrovolně neposkytnou.

Předchozí
šipka doleva
Další
šipka doprava
Zavřít Přesunout