> Zahraniční turné

> Napsali o nás

> Fotografie

> Diskografie

> Zvukové ukázky

> Video ukázky

Vlastní vyhledávání

NAPSALI O NÁS

zpět na přehled článků  

Roudnici naladil sbor Boni Pueri

Roudnice nad Labem - Vánoční koncert světoznámého chlapeckého pěveckého sboru Boni Pueri měl možnost sledovat zaplněný sál roudnického Kulturního a společenského střediska Říp. Kromě kvaliního zpěvu souboru mohli diváci sledovat i show.

Už samotný nástup chlapeckého sboru byl skvěle připraven. Chlapci vešli do potemnělého sálu se svíčkami v rukách, stejně tak se na konci pořadu ze scény vytratili. Skladby, které již lehce sklouzávaly ke swingu, doplnili klasickým nakloněním do boku, které v početném souboru působilo opravdu efektně. Chlapci během koncertu změnili i své šaty a tři z nich se dokonce převlékli za Tři krále. "Koncert se velice podařil, myslím, že se líbil i všem přítomným," uvedla ředitelka KASSu Irena Škobisová.

Chlapecký pěvecký soubor Boni Pueri je znám především svojí spoluprací s Lucií Bílou a dalšími umělci. Za dobu své téměř dvacetileté působnosti absolovoval více než 1 500 koncertů po celém světě, například v Americe či Japonsku.

Deník Litoměřicka (20. 12. 2002)

zpět na přehled článků  

 

Copyright © Český chlapecký sbor BONI PUERI 1998-2008
Publikování nebo šíření obsahu těchto internetových stránek je dovoleno pouze v souvislosti s propagací Českého chlapeckého sboru Boni pueri. Provozovatel stránek zaručuje svým návštěvníkům ochranu jejich osobních údajů. Provozovatel nesbírá žádné osobní údaje, které mu návštěvníci sami dobrovolně neposkytnou.

Předchozí
šipka doleva
Další
šipka doprava
Zavřít Přesunout