> Zahraniční turné

> Napsali o nás

> Fotografie

> Diskografie

> Zvukové ukázky

> Video ukázky

Vlastní vyhledávání

NAPSALI O NÁS

zpět na přehled článků  

Nade všechny dárky je pocit rodinné pohody

Vybrané osobnosti Hradeckého kraje, kterých jsme se ptali, jaký vánoční dárek jim udělá či udělal největší radost, se shodují: Nejlepším dárkem jsou věci, které nelze koupit - rodinná pohoda, být s lidmi, které mají rádi. Často také uvádějí dárky, které pro ně jejich nejbližší sami vyrobili.

Lubor Bořek, ředitel Základní umělecké školy v Polici Metují: Největším dárkem pro mě byly letošní mimořádně dobré výsledky našich dětí v hudebních soutěžích. Těší mě, že se o škole ví i mimo region.

Oldřich Vlasák, primátor Hradce Králové: Velkou radost mi vždy udělají dárky, které vytvoří mé dcery, obrázek či keramika.
Pokračování na str. D2

Pokračování ze str. D1
Ivo Šteiner, děkan Lékařské fakulty v Hradci Králové: Mám radost ze všech dárků, o kterých vím, že jsou opravdové a upřímné.

Dana Holečková, ředitelka Zoologické zahrady ve Dvoře Králové: Jednoznačně to byla kytara, po které jsem hrozně toužila a od rodičů jsem ji dostala k Vánocům asi v sedmnácti letech

Jiří Novák, ředitel Správy Krkonošského národního parku ve Vrchlabí: Největší radost mám pokaždé z toho, když se celá naše rodina zdravá a v pořádku sejde u vánočního stromku.

Pavel Horák, sbormistr královéhradeckého chlapeckého pěveckého sboru Boni pueri: Největší radostí o Vánocích je být s lidmi, které mám rád. Letos mi však kluci ze sboru nadělili dárek předčasný, krásně nazpívali desku Kouzelné Vánoce, však už je platinová!

Pavel Bradík, hejtman Hradeckého kraje: Mě dělají radost všchny dárky od svých blízkých, které jsou darovány s laskavostí a s láskou. Nikdy pro mě měřítkem nebyla finanční hodnota dárku. Obrázky princezen, které mi namalovaly mé dnes již dospělé děti, mám schovány dodnes.

Václava Domšová, senátorka z Deštného v Orlických horách: Vánoce pro mě nejsou o dárcích. Je to především pohoda prožívaná uprostřed rodiny a já sem moc vděčná, že Vánoce můžu slavit i se svými rodiči.

Věra Kašíková, ředitelka Domova důchodců v Polici nad Metují: Dodnes si považuji dárků od syna, které sám vyrobil. Jednou mi potají vyšil polštářek pod záda, jindy zase sebral veškeré mé kuchařské recepty a svázal z nich úhlednou knížečku.

Leoš Heger, ředitel Fakultní nemocnice Hradec Králové : Asi nejlepší dárek pod stromeček jsem dostal právě nedávno - narodilo se mi vnouče.

Ladislav Zeman, ředitel Klicperova divadla v Hradci Králové: Jednou na Vánoce jsem dostal blechy - to byla hra za šest korun. Ze svátečního stolu jsme sundali mísy s chlebíčky, dali na něj starou ošoupanou deka, na které se blechy hrály nejlépe. A my je hráli celý večer a byli šťastní. To bych každému přál - mít s kým si na Vánoce zahrát blechy.

MF DNES (23. 12. 2002)

zpět na přehled článků  

 

Copyright © Český chlapecký sbor BONI PUERI 1998-2008
Publikování nebo šíření obsahu těchto internetových stránek je dovoleno pouze v souvislosti s propagací Českého chlapeckého sboru Boni pueri. Provozovatel stránek zaručuje svým návštěvníkům ochranu jejich osobních údajů. Provozovatel nesbírá žádné osobní údaje, které mu návštěvníci sami dobrovolně neposkytnou.

Předchozí
šipka doleva
Další
šipka doprava
Zavřít Přesunout