> Zahraniční turné

> Napsali o nás

> Fotografie

> Diskografie

> Zvukové ukázky

> Video ukázky

Vlastní vyhledávání

FOTOGRAFIE

zpět na přehled galerií  

Římský koncert v Hradci Králové

Koncertní skupina Českého chlapeckého sboru Boni pueri společně s částí mužské složky vystoupila v pátek 23. dubna se sbormistry Jakubem a Jennifer Martincovými v Městské hudební síni v Hradci Králové. Koncert, který nesl přídomek „Římský“, se konal před odjezdem 40 vybraných zpěváků do Vatikánu a Boni pueri na něm představili výběr z programu, se kterým vystoupí právě příští týden v římské Basilice Santa Maria Maggiore. Koncert navštívil i skladatel Jiří Strejc, jehož sborové úpravy Dvořákových Biblických písní zazněly v podání Boni pueri dnes vůbec poprvé.

Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS

zpět na přehled galerií  

 

Copyright © Český chlapecký sbor BONI PUERI 1998-2008
Publikování nebo šíření obsahu těchto internetových stránek je dovoleno pouze v souvislosti s propagací Českého chlapeckého sboru Boni pueri. Provozovatel stránek zaručuje svým návštěvníkům ochranu jejich osobních údajů. Provozovatel nesbírá žádné osobní údaje, které mu návštěvníci sami dobrovolně neposkytnou.

Předchozí
šipka doleva
Další
šipka doprava
Zavřít Přesunout